Zelden of nooit ben ik jaloers op wat mensen doen, maar dit is echt een van de leukste onderdelen van een conferentie die ik ooit heb meegemaakt.

(Julieke – gemeente Soest)

Dit zouden we vaker moeten doen.
(Petra – politie Gelderland)Wat ik persoonlijk een schot in de roos vond, was dat zo’n groep mensen die voornamelijk in abstracte beleidstermen praten, worden geconfronteerd (en meegenomen) in persoonlijke motieven en drijfveren. En ook deze lijken ons te binden.
(Jelle – Veligheidsregio Kennemeland)Wat een onuitputtelijke improvisatievermogen en creativiteit. Dank voor de ondersteuning.
(Joe – Koninklijke Luchtmacht)Mooi om bij jullie te zien wat wij voelen.
(Thierry – Aedes)Met de vrijwilligers van onze GGZ organisatie hebben we een middag genoten van Wordt Vervolgd. Jezelf teruggespeeld zien worden is een ontroerend moment. Als vrijwilliger ben je meestal een doener die volledig op de ander gericht is. Door Wordt Vervolgd valt de schijnwerper op jezelf en dat zijn we niet gewend. Gevoelens van verbazing, verbinding en verwondering komen op als Wordt Vervolgd een verhaal oppakt en in een niet te voorspellen vorm aan je teruggeeft.
Zulk theater is vormend en heeft veel meer in zich dan amusement, waar overigens ook voldoende van aanwezig was. Er zijn ongetwijfeld meer groepen die baat hebben bij deze manier van kijken naar jezelf, een spiegel die je raakt, maar zeker niet kwetst. Een spiegel die niet beoordeelt hoe je eruit ziet, maar verteld hoe belangrijk het is dat je er bent.  (
Bert Mos – BAVO Europoort)

Een groep met zoveel verschillende mensen tot 1 brengen. Klasse!
(
Mieke – Cafe Doodgewoon Alkmaar)

Ik heb genoten van jullie. Heel goed! Groot invoelensvermogen.
Perfecte performance. Een aantal keren ook een emotionele ervaring

(Joop – Sensoor)In den beginne had ik er niks mee, maar ik ben om!

(Koos – GHOR)